Ens tornem a veure el 26/02/2023

Vilaverd Skyrace ’23 ja te data!

Ens tornem a veure el 26 de febrer, canvi de data i novetats per guarnir la cursa més bestia de la zona i que demostra que hi tenim autèntica muntanya per sota dels 1000m

Reserva la data, per nosaltres es important que els corredors que heu pogut comprovar de quina pasta estan fets els nostre recorreguts, com organitzem la cursa i quina entrega tenen els nostres voluntaris; tornem a gaudir-ho plegats!

Escoltem les vostres opinions i per 2023 treballarem en repetirem clot d’en Goda, recuperar la cresta de Roques Caigudes, alguns podreu tornar a patir pels turons de la serra alta en una nova distància i per descomptat dubtem que les onades de calor ens facin la guitza un any més… al febrer poder els escombres tindran feina a recollir glaçons del recorregut

T’esperem?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.