Laia Gil guanyadora absoluta de la distància Trail a Vilaverd Skyrace, les noies tenen molt a dir!

El passat diumenge, un dia calorós per l’onada de calor i el Pla Alfa 1 per risc d’incendis a la zona de la cursa era la benvinguda als prop de 200 participants de la Skyrace Vilaverd.

Julen i Genís liderant la cursa – Foto Ivan Espallargas

Amb sortida conjunta prenen part a una de les proves més tècniques que hauran fet la majoria dels participants, en la prova de 21k van dominar de inici a fi Genís Porqueras de l’escola atletisme Mont-roig i Julen Calvó de la Selecció catalana, fins al punt d’entrar de la ma a meta amb 2:05h, la tercera posició va ser per Xavi Descarrega entrant a meta 12 minuts més tard. Respecte a les noies d’aquesta distància, fins a sortir de la part més tècnica, la cresta de les Guixeres, no es va destacar cap corredora, però un cop allà ja va liderar la guanyadora Laura Sanvicens del C.E. Trail Tarraco amb 2:52h, van completar el podi Mayte Colmenarejo del C.E. Montain trail Vila-seca i Hann Katherine Diaz de Natural DFN amb 2:59h i 3:05h respectivament

Laia Gil per les Guixeres – Foto Ivan Espallargas

A la distància de Trail amb 15km va creuar meta en primera posició absoluta Laia Gil del Dir Golf Costa Dauradaamb 1:53h, deixant vàlua de la seva qualitat i donant la volta a la costum que tenim de veure arribar primer als nois. Van completar el podi femení Aina Picas del PCBonavista Collbaix amb 2:17h i Claudia Mancillas del Borges Trail que va parar el seu crono en 2:51h. En el cas dels nois, al trail va guanyar Tomàs Villaverde dels Patxanguerus Alforja fent 1:56h, més distanciats van arribar segón i tercer amb uns temps de 2:04h i 2:06h, Oscar Raich del C.E. Trail Tarraco i Garikoitz Arrillaga del C.E. L’Areny

Amb l’arribada de la resta de participants, un dia molt calorós i amb els serveis mèdics de la cursa atents en tot moment per alguns cops de calor que es van solventar allà mateix tanquem una segona edició marcada novament per la calor i recorreguts d’autèntica muntanya per sota dels 1000m

Podeu consultar la resta de resultats i buscar les vostres fotos a la web

2 comentarios

  1. Moltes felicitats a la Laia! Ha estat un orgull entrar darrera seu!
    Molt bona organització i recorregut. Enhorabona als que esteu darrera de tot això!
    Tomàs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.