Reglament

 1. La Skyrace Vilaverd 2024 es realitzarà El 10 de març.
 2. La Skyrace Vilaverd comptarà amb 3 circuits: Skyrace, trail y express (express en format cursa o caminada)
 3. Les sortides seran a les
  • 7:00h per la skyrace
  • 9:00h per la Trail
  • 10:00h per la Express (caminada i cursa)
 4. L’entrega de dorsals serà a partir de les 6:30 del mateix 10 de març o es podrà recollir abans a Decathlon Tarragona.
 5. A les 15:00 es tancarà meta, la distància Skyrace i trail tindrà punts de tall intermitjos
 6. Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre que s’hagin inscrit correctament. Tots els menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal que haurà d’omplir una autorització en el mateix moment.
 7. Es premiara amb trofeu els tres primers classificats absoluts masculins i femenins de les 3 distàncies (skyrace,trail i express)
  També comptarem amb premis economics als primers classificats absoluts:
  Skyrace: 1r/a 300€ – 2n/a 150€ – 3r/a 75€
  Trail: 1r/a 150€ – 2n/a 100€ – 3r/a 50€

  a més dels trofeus als primers classificats de les següents categories (skyrace,trail i express):
  1. Junior: Entre 16 i 17 anys
  2. Sub23: entre 18 i 22 anys
  3. Sènior: entre 23 i 40 anys
  4. Veterà: entre 41 i 50 anys
  5. Màster: més de 51 anys

*Es tindrà en compte l’edat del mateix dia de la cursa.
**Els menors de 16 anys poden participar si així ho desitgen, però no de forma competitiva i acompanyats d’un adult.
***Els premis no són acumulables
****Si no es recull el premi a l’entrega de premis s’enten que el corredor en renuncia

L’equip amb més participants en el conjunt de les proves rebrà un obsequi.

 1. Els corredors han de dur el pitrall sempre de manera visible. De la mateixa manera, cada corredor és el responsable de validar els temps de pas i de meta fent visible el seu dorsal i facilitant la gestió de control als voluntaris.
 2. Per participar a qualsevol de les curses és obligatori disposar de llicència federativa de la FEEC, FCA, ITRA o equivalent en vigor. En cas de no disposar-ne es tramitarà una llicència temporal que s’afegirà al cost de la inscripció.
 3. L´organització Disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil. Tot i vetllar per la seguretat de tots els caminants o corredors, l’organització no es farà responsable dels accidents que puguin ocasionar-se en la mateixa, el propi corredor en serà l’únic responsable.
 4. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho podran ser desqualificats.
 5. El recorregut romandrà obert a la circulació de vehicles. Cal respectar el codi de circulació en tot moment.
 6. Els participants es comprometen a respectar les normes de civisme i de respecte pels altres corredors i dels paratges naturals per on discorre l’esdeveniment.
 7. Material obligatori: Cada participant ha de portar el material que cregui convenient pel desenvolupament de la cursa amb garanties de seguretat, tot i això l’organització obliga a portar el següent material com a obligatori durant tot el recorregut de la prova:
Material obligatoriSkyraceTrailExpress
Sistema d’hidratació500ml500ml
Got o recipient per als avituallaments*xxx

*Per intentar minimitzar les deixalles que produeix la cursa no es faran servir gots d’un sol us als avituallaments

 1. Només es podrà abandonar en els controls de pas específics a excepció de casos de força major. En ambdós casos caldrà notificar-ho en els punts de control o bé trucant al telèfon de direcció de cursa, o al 112.
 2. L’organització pot suspendre o modificar els recorreguts en cas necessari malgrat que el mal temps no serà obstacle per dur a terme la prova.
 3. Tot participant autoritza a cedir els seus drets d’imatge a l’organització perquè aquesta utilitzi o publiqui lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats durant el desenvolupament de la prova.
 4. Com s’estableix en la Llei de Protecció de Dades Personals, les dades d’inscripció de les proves de la Skyrace Vilaverd s’incorporaran a un fitxer de responsabilitat dels organitzadors i del Circuit del camp de TGN amb la finalitat de fer difusió de les curses i altres esdeveniments que puguin organitzar-se sense que aquestes es cedeixen a ningú més.
 5. L’organització no té l’obligació de retornar els diners de la inscripció en cap cas, però n’estudiarà la possibilitat sempre que sigui abans d’un mes de la realització de l’esdeveniment.
 6. L’organització pot modificar algun dels punts del reglament si així ho creu convenient pel millor desenvolupament de l’esdeveniment o avantatge pels corredors i caminants.
 7. La inscripció a les curses i caminada implica l’acceptació de tots els punts d’aquest reglament.