Les nostres distàncies

Després de dos anys plens de canvis i incerteses en tots els aspectes, Vilverd skyrace torna amb les ganes que cal. En aquesta edició podreu trobar 3 opcions en dues distàncies.

Skyrace: L’essència d’aquesta edició 25km’s amb les dos crestes més significatives de la zona, els bosc de castell Dalmau, cordes, corriols i tot el que cal per xalar de valent a la muntanya. Cal estar preparat per a afrontar la distància tenint en compte que transcorre per terrenys lents i algun pas tècnic on fer servir les mans.

Trail: Arranquem amb un tram corredor com la skyrace i enfilem la cresta de les Guixeres fins a coronar la torre del petrol, i un cop a La Riba, pujarem un bon senderó per baixar directes a Vilaverd novament. Es tracta d’un recorregut més curt, però amb trams tècnics i aeris a la cresta.

Caminada: Recorrerem els camins que fa la Trail, cal tindre en compte que no és una caminada d’iniciació, és un recorregut exigent i tècnic per tant no és apte per a caminadors novells.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.